Close
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών: 210 4925473
Search
Filters
Νέα Προιόντα από AJAX Systems! Coming Soon!

Νέα Προιόντα από AJAX Systems! Coming Soon!

Πριν μερικές ημέρες απολαύσαμε το μοναδικό AJAX Special Event που περιμέναμε με ανυπομονησία και σίγουρα αυτά που είδαμε και ακούσαμε δικαίωσε και με το παραπάνω την αναμονή μας!

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σταθούμε περισσότερο στα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα καθώς φέρνουν νέες καινοτομίες στο ήδη προηγμένο σύστημα συναγερμού AJAX.Η εταιρεία AJAX πάντα έχει τι φιλοσοφία να ακούει τις ανάγκες των συνεργατών της και να παρέχει λύσεις που θα δώσουν αξία στη καθημερινότητα των εγκαταστατών.

Δείτε τι νέο έρχεται:

 

AJAX Life Quality

To LifeQuality είναι μια έξυπνη οθόνη παρακολούθησης της ποιότητας αέρα που συνδυάζει ακρίβεια μέτρησης και επαγγελματικές τεχνολογίες ασφάλειας. Η συσκευή παρέχει στους χρήστες δεδομένα σχετικά με τα επίπεδα από το διοξείδιο του άνθρακα, τη θερμοκρασία και το επίπεδο υγρασίας και βοηθά στην αυτοματοποίηση των συσκευών σύμφωνα με αυτούς τους δείκτες.

Το LifeQuality έχει σχεδιαστεί ρητά για να παρέχει ένα εκτεταμένο σύστημα παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα επιταχυνσιόμετρο, που ειδοποιεί όταν μετακινείται σε άλλη θέση, και το SmartBracket, που βοηθά στην εύκολη τοποθέτηση της στον τοίχο σε κάθε δωμάτιο ή γραφείο. Το LifeQuality λειτουργεί με μπαταρία έως και τρία χρόνια, επομένως δεν χρειάζεται πρίζα στο σημείο εγκατάστασης.

Eίναι γεμάτο με αισθητήρες που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικό ιατρικό εξοπλισμό. Εξοπλίζεται με το Sunrise από τη Senseair που είναι ένας αισθητήρας υπερύθρων χωρίς διασπορά που μετρά απευθείας τη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα. Σε αντίθεση με τους αισθητήρες VOC, αυτός ο τύπος αισθητήρα υποδεικνύει πραγματικά και ακριβή δεδομένα CO2 ανεξάρτητα από τους ρύπους στον αέρα, όπως τα αερολύματα και ο ατμός.

Το SHT40 της Sensirion είναι μια βιομηχανικής ποιότητας πλατφόρμα ψηφιακού αισθητήρα για τη μέτρηση της σχετικής υγρασίας και θερμοκρασίας. Ένας ενσωματωμένος θερμαντήρας επιτρέπει προηγμένα ενσωματωμένα διαγνωστικά, ενώ το στοιχείο αισθητήρα είναι σχεδιασμένο για σκληρές συνθήκες, όπως περιβάλλοντα συμπύκνωσης. Το SHT40 εξασφαλίζει ακρίβεια έως ±0,2°C.

 

AJAX Light Switch

Το LightSwitch συνδυάζει την αξιοπιστία των επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας και μια πρωτοποριακή εμπειρία χρήστη. Ο έξυπνος διακόπτης της Ajax διαθέτει ένα μεγάλο πλήκτρο ευαίσθητο στην αφή που μπορεί να ενεργοποιηθεί τόσο με άγγιγμα όσο και χωρίς επαφή – απλά βάζοντας το χέρι μας σε απόσταση μικρότερη από 15 mm. Ο κρυφός φωτισμός του διακόπτη επιτρέπει στο χρήστη να ενεργοποιεί το διακόπτη μέσα στο σκοτάδι. Με το LightSwitch ο χρήστης μπορεί να ελέγχει όλα τα φώτα του σπιτιού, να θέτει σενάρια για να ελέγχει τις κουρτίνες ή τα στόρια, ακόμη και απομακρυσμένα.

Το LightSwitch είναι εύκολο στην εγκατάσταση: έχει μέγεθος ώστε να χωράει σε ένα κλασσικό κουτί διακόπτη, δεν απαιτεί καλώδιο ουδέτερου και συνδέεται με το σύστημα ασφαλείας AJAX σαρώνοντας το κωδικό QR της συσκευής. Οι ρυθμίσεις στην εφαρμογή επιτρέπουν στο χρήστη να ανάβει τα φώτα βάσει χρονοδιαγράμματος, όταν αφοπλίζετε το σύστημα ασφαλείας ή ως αντίδραση σε συναγερμό. Ο διακόπτης είναι διαθέσιμος σε οκτώ χρώματα, έχει εκδόσεις ενός πλήκτρου, δύο πλήκτων και αμφίδρομη επικοινωνίας. Δέχεται λαμπτήρες από 5 έως 600W και μπορεί να τοποθετηθεί σε πλαίσια 2,3 και 4 θέσεων ενιαίου πλαισίου. Τέλος διαθέτει προστασία από υπέρταση και υψηλή θερμοκρασία.

 

AJAX FireProtect 2

Το FireProtect 2 είναι μια συσκευή επόμενης γενιάς που έχει σχεδιαστεί για άμεση ανίχνευση πυρκαγιάς και θερμότητας. Ο νέος θάλαμος καπνού του ανιχνευτή είναι ανθεκτικός στη σκόνη και αδιαπέραστος από τα έντομα. Κάτω από το κάλυμμα βρίσκουμε έναν οπτικό αισθητήρα διπλού φάσματος ικανό να διακρίνει τον καπνό από τον ατμό, ελαχιστοποιώντας τους ψευδείς συναγερμούς. Ο δεύτερος αισθητήρας το θερμίστορ αντιδρά γρήγορα στην απότομη αύξηση της θερμοκρασίας και δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στη πρόληψη πυρκαγιάς όταν καίγονται συνθετικά υλικά. Όλες οι εκδόσεις του FireProtect 2 πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές πυρασφάλειας. Ο μελετημένος σχεδιασμός, η τοποθέτηση και οι ρυθμίσεις εντός εφαρμογής καθιστούν την εγκατάσταση απλή και γρήγορη. Διατίθεται και σε έκδοση για ανίχνευση μονοξειδίου του άνθρακα εντοπίζοντας συγκέντρωση μονοξειδίου σε ποσότητες έως 50 ppm. Η ενσωματωμένη σειρήνα 85 dB ειδοποιεί έγκαιρα για το υψηλό επίπεδο μονοξειδίου με διαφορετικό ήχο ώστε να διαχωρίζουμε το είδος του κινδύνου.

 

Και οι δύο ανιχνευτές βγαίνουν σε εκδόσεις με ενσωματωμένη ή αντικαταστάσιμη μπαταρία. Το εύρος ζωής της μπαταρίας είναι 7 χρόνια για τις αντικαταστάσιμες ή 10 χρόνια για την έκδοση με την ενσωματωμένη μπαταρία. Τα δέκα έτη διάρκειας ζωής δεν είναι τυχαία νούμερο καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς QMark που χρησιμοποιούνται στη Γερμανία και Ολλανδία, οι μπαταρίες των ανιχνευτών πρέπει να έχουν τουλάχιστον 10 έτη εύρος ζωής.

Ο ανιχνευτής διαθέτει 3 ενδεικτικές λυχνίες ανάλογα με το status λειτουργίας και μπορούμε εύκολα να κάνουμε σίγαση συναγερμούς στον ανιχνευτή πιέζοντας το κάλυμμα του με απλά ένα σκουπόξυλο.

 

AJAX WaterStop

Η Ajax Systems λάνσαρε το WaterStop, ουσιαστικά μια βαλβίδα διακοπής νερού με τηλεχειρισμό. Βοηθά στη δημιουργία ενός πλήρως αυτοματοποιημένου συστήματος πρόληψης διαρροών με επαγγελματική αξιοπιστία τεχνολογικής ασφαλείας. Η συσκευή αποτελείται από μια βαλβίδα και έναν ισχυρό ηλεκτρικό ενεργοποιητή που κλείνει το νερό αυτόματα, με εντολή από την εφαρμογή Ajax ή με πάτημα ενός κουμπιού επί τόπου.

Το WaterStop αποτελείται από δύο στοιχεία. To πρώτo είναι μια ποιοτική βαλβίδα από την Bonomi, έναν από τους ηγέτες της αγοράς η οποία διατίθεται σε τρία μεγέθη: ½, ¾ και 1 ίντσα, με τυπική βάση ISO 5211. Όλες οι βαλβίδες είναι κατάλληλες για ζεστό και κρύο νερό. Το δεύτερο στοιχείο του WaterStop είναι ο ηλεκτρικός ενεργοποιητής 8,2 Newton που παίζει το ρόλο μιας μονάδας ελέγχου για τη βαλβίδα. Όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα προστατεύονται από υπερθέρμανση και μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος έως και 60°C. Ταυτόχρονα, το WaterStop μπορεί να εγκατασταθεί σε σωλήνα με θερμοκρασία νερού έως και 120 βαθμούς. Διαθέτει βαθμό προστασίας IP56 για ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νέρο.

Το WaterStop έχει σχεδιαστεί για εύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε στάδιο — την κατασκευή ή την ανακαίνιση ενός υπάρχοντος συστήματος παροχής νερού. Εάν είναι απαραίτητο, ο ηλεκτρικός ενεργοποιητής μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από τη βαλβίδα κατά την εγκατάσταση σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς εργαλεία. Η συσκευή είναι εύκολη στη συντήρηση και μπορεί να δώσει άμεση πρόσβαση στον υδραυλικό στην βαλβίδα σε περίπτωση έκτατης ανάγκης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προιόντα παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της Vector Security στο 210 4925473.

'Αμεση Παράδοση

'Αμεση Παράδοση

Υψηλή εξειδίκευση στα συστήματα CCTV

Υψηλή εξειδίκευση
στα συστήματα CCTV

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέα προιόντα και τεχνολογίες

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια
για νέα προιόντα και τεχνολογίες

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής